Κεντρική σελίδα

Ο Βασίλης Καλλίδης από το "Πρωινό Mou" στην "Ελένη"

Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2011


alt

Πολλά είχαν ακουστεί, ακόμα περισσότερα είχαν γραφτεί τις τελευταίες εβδομάδες για την έλευση του Βασίλη Καλλίδη, που μέχρι πέρσι βλέπαμε στο "Πρωινό Mou", στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Χθες οι φήμες επιβεβαιώθηκαν και ο Βασίλης Καλλίδης έκανε την εμφάνιση του στην κουζίνα της Ελένης. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν ξεκάθαρη και μίλησε για το πώς ήρθε σε επαφή με τον Βασίλη Καλλίδη.

"Όταν απάντησα σε αυτά που λέγονταν το καλοκαίρι δεν τον ήξερα τον Βασίλη. Με τον Βασίλη γνωριστήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα. Παρακολουθούσα την εκπομπή του που έπαιζε το Σαββατοκύριακο στο MEGA και μου άρεσε, τηλεφωνηθήκαμε, μιλήσαμε, είχαν τόσα γραφτεί για εμάς τους δύο χωρίς να γνωριζόμαστε και είπαμε μήπως ήρθε η ώρα να γνωριστούμε" είπε η Ελένη Μενεγάκη.

ΠΗΓΗ: http://www.real.grTags: εκπομπη μαγειρικης, πρωινό μου μου, βασιλης καλλιδης, γιώργος λιάγκας, φαίη σκορδά, συνταγες, mega, ελένη μενεγάκη, μαγειρική, alpha

RSS Feed για αυτό το θέμα 1

avatar

ο/η moonar cube iwork10 έγραψε
στις Παρασκευή, 18 Απριλίου 2014 12:29 πμ

Ευχαριστίες για τη διανομή. Κρατήστε την απόσπαση άρθρα όπως αυτό. Ένα καλό παράδειγμα παρουσίασης του περιεχομένου. Ένα κομμάτι των πληροφοριών από εσάς κάθε τώρα και τότε είναι πραγματικά μεγάλη.

Παρακαλώ αφήστε το σχόλιο σας εδώ

Έχετε λογαριασμό στο Pathfinder;

XHTML: Μπορείτε να χρησιμοποιείσετε τα tags: <a href= title=> <abbr title=> <acronym title=> <b> <blockquote cite=> <code> <em> <i> <strike> <strong>


Πρόσφατα Σχόλια